Chillamo-blogi

Sinivalolasien hyödyt
Sinivalolasien hyödyt ovat monipuoliset. Ne liittyvät muun muassa uneen ja silmien hyvinvointiin. Tässä blogikirjoituksessa esitellään 5 erinomaista syytä, miksi sinun kannattaa käyttää sinivalolaseja. Tiedät sinivalolasien tehon vain kokeilemalla!
Miten sinivalolasit ja polarisoidut aurinkolasit eroavat toisistaan?
Sinivalolasit ovat hyvin uusi asia verrattuna aurinkolaseihin. Nämä kummatkin lasit näyttävät ulkoisesti samanlaisilta, mutta ne ovat muilta ominaisuuksiltaan erilaisia. Tämä blogiartikkeli kertoo sinulle tyypillisimmät erot sinistä valoa suodattavien ja polarisoitujen silmälasien välillä.
Mitä sinivalolasit ovat?
Sinivalolasit ovat meillä Suomessa melko tuntematon tuote. Nämä lasit ovat ajankohtaiset, koska vietämme yhä enemmän aikaa erilaisten älylaitteiden ääressä. Sinivalolasit tarjoavat erinomaisen tavan suojautua keinotekoisen sinisen valon haittavaikutuksilta ja parantaa omaa hyvinvointia.
Lapset ja ruutuajan haitoilta suojautuminen
Moni vanhempi on huolissaan lastensa liiallisesta ruutuajasta, joka "ryöstää" aikaa kaikelta muulta arjen toiminnalta. Vanhempien huoli ei ole turhaa. Ruutuaikaan liittyy nimittäin monia haitallisia vaikutuksia. Tässä blogikirjoituksessa esitellään vinkkejä, joiden avulla lasten ja nuorten ruutuajan haittoja voidaan ehkäistä ja vähentää.
Näin ruutuaika heikentää sekä aikuisten että lasten hyvinvointia
Erilaiset digitaaliset laitteet, kuten älypuhelimet, tietokoneet ja tabletit, ovat pysyvä osa niin aikuisten kuin lasten elämää. Suomalaiset viettävät yhä enemmän aikaa näiden laitteiden äärellä. On hyvä tiedostaa, että ruutuaikaan liittyy monenlaisia fyysisiä ja psyykkisiä haittavaikutuksia.
Sininen valo - hyödyksi vai haitaksi tai molempia?
Sininen valo kiinnostaa tällä hetkellä tutkijoita. Saamme keinotekoista sinistä valoa enemmän kuin koskaan aiemmin muun muassa digitaalisista laitteista ja modernista led-valaistuksesta. Ruudun ääressä vietetty aika ei ole suinkaan harmitonta hyvinvoinnillemme. Siksi sinisen valon haitoilta kannattaa suojautua.