Chillamon arvonta

KIRJOITA TUOTEARVOSTELU JA VOITA 30-70 € ARVOINEN TUOTEPALKINTO ⭐️

Arvomme joka kuukausi tuotepalkinnon kaikkien edellisessä kuussa julkaistujen tuotearvostelujen kesken. Palkintotuote tai -tuotteet vaihtuvat kuukausittain.

Arvonta suoritetaan aina kuukauden ensimmäisellä viikolla. Ensimmäinen arvonta suoritetaan syyskuussa 2022. Tähän arvontaan osallistuvat kaikki elokuussa julkaistut tuotearvostelut.

Osallistut arvontaan, kun kirjoitat tilaamastasi tuotteesta tai tuotteista arvostelun Chillamo-verkkokauppaamme osoitteeseen chillamo.com. Arvostelu kirjoitetaan kyseessä olevan tuotteen tuotesivulle kohtaan ”kirjoita arvostelu”. Tuotearvostelut näkyvät tuotesivulla tuotekuvauksen alapuolella. Tuotearvosteluun voi kirjoittaa pelkkää tekstiä tai liittää myös kuvan tuotteesta ja sen käyttämisestä. Toivomme mahdollisimman paljon kuvallisia arvosteluja.

Jokainen yksittäinen tuotearvostelu lasketaan yhdeksi arvaksi. Jos siis kirjoitat arvostelun useammasta eri tuotteesta, voittomahdollisuutesi paranevat.

Arvontaan voivat osallistua vain ne täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat tilanneet tuotteita Chillamo-verkkokaupan kautta tai ostaneet tuotteita suoraan Chillamon toimipisteestä Seinäjoelta.

Tuotearvostelu voi olla sekä positiivinen että negatiivinen. Kaikki palaute on verkkokaupallemme tärkeää. Edellytämme arvontaan osallistuvilta ja julkaistavilta tuotearvosteluilta kuitenkin seuraavia asioita:

  • arvostelu on asiallinen, eikä sisällä epäasiallista kielenkäyttöä
  • arvostelu on kirjoitettu vasta sitten, kun olet kokeillut tuotetta useamman kerran ja pidemmän aikaa (vähintään 2 viikkoa). Joidenkin tuotteiden, kuten kuorsaus- ja purentakiskojen käyttäminen saattaa tuntua alussa epämiellyttävältä ja todellisen käyttökokemuksen tietää vasta noin kuukauden jälkeen.
  • arvostelu sisältää useamman sanan ja lauseen
  • arvostelu kertoo, miksi tuote on hyvä tai huono

Arvonnan voittaja valitaan sattumanvaraisesti. Jokainen arvontaan osallistuva tuotearvostelu saa oman numeron.

Jokaiselle voittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse heti arvonnan jälkeen. Tuotepalkinto lähetetään tilauksessa olevaan osoitteeseen joko postiluukkuun tai -laatikkoon jaettavana pikkupakettina tai postipakettina. Jos vastaanottaja ei hae ajoissa (7 vrk:n sisällä) palkintotuotetta Postin noutopisteestä tai automaatista, niin se palautuu takaisin Chillamoon. Emme lähetä tuotetta enää uudelleen.

Arvonta toteutetaan toistaiseksi. Chillamolla on oikeus lopettaa arvonta milloin tahansa. Voimme päättää asiasta jokaisen suoritetun arvonnan jälkeen.