Hiljaisuuden päivä

Haluaisitko pysähtyä hetkeksi ja unohtaa arjen kiireet ja velvoitteet? Eikö kuulostakin houkuttelevalta?

Hiljaisuuden päivänä sinulla on mahdollisuus keskittyä vain itseesi ja nauttia hiljaisuuden parantavasta voimasta. Hiljaisuus auttaa sinua keskittymään tähän hetkeen ja tunnustelemaan, mitä sinulle kuuluu.

Päivän aikana sinun ei tarvitse olla kenenkään tavoitettavissa. Laitat hetkeksi sivuun kaiken muun ja suljet myös kännykän sekä muut älylaitteet. Nyt on aika ottaa miniloma ulkoisista ärsykkeistä ja houkutuksista.

Hiljaisuuden päivänä pääset tekemään ryhmässä helppoja mindfulness-harjoitteita ja lempeää joogaa. Tähän hiljaisuuden miniretriittiin ovat tervetulleita kaikki aikuiset. Et tarvitse aiempaa kokemusta mindfulness-meditaatioista, joogasta ja/tai retriitteihin osallistumisesta. Tule rohkeasti mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Hiljaisuuden päivä antaa sinulle voimavaroja arjen jaksamiseen. Se myös kasvattaa kykyäsi elää enemmän tässä hetkessä. Aika ja raha, jonka käytät hiljaisuuden päivään osallistumiseen, on arvokas lahja itsellesi.

Lämpimästi tervetuloa minilomalle hiljaisuuteen ❤️ Lataa itsellesi hiljaisuuden päivän esite tästä.

​​

Ajankohta: su 6.2.2022 klo 9.30-16

Paikka: Hyvinvointikeskus FYSIO 2000 Pulssi, Välkkilänkatu 17, 60120 Seinäjoki

Ohjaaja: Meri Halmetoja, mindfulness-ohjaaja CFM, hyvän unen verkkokauppa Chillamon omistaja. Voit lukea Chillamo-blogista Merin tarinan.

Hinta: Yksityishenkilöillä 135 € (sis. alv 24 %). Yritysasiakkailla hintaan lisätään alv 24 %. Jos ilmoittaudut pe 14.1.2022 mennessä, saat retriitin ennakkovaraajan etuhintaan 115 €. Maksaminen tapahtuu laskulla ennen hiljaisuuden päivän alkamista. Kaikki osallistujat saavat ILMAISENA BONUSLAHJANA Ihana olo -tuotesetin.

Ilmoittautuminen: Viimeistään to 27.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen meri.halmetoja@chillamo.com. Kerro ilmoittautuessasi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa Merille arkipäivinä klo 8-16 numeroon 050 5187196. Mukaan mahtuu 19 henkilöä.

Osallistumisen peruuttaminen: Ilmoittautuminen on aina sitova. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Osallistumisen peruuttamisesta on ilmoitettava aina ohjaajalle sähköpostitse. Jos peruuttaminen tapahtuu to 27.1.2022 jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta minkään syyn takia.

Huomioitavaa: Hiljaisuuden päivän toteutumisen edellytyksenä on vähintään 10 osallistujaa. Käytämme päivän aikana kasvomaskeja, pidämme etäisyyttä toisiimme ja huolehdimme käsihygieniasta. Osallistuminen ei edellytä koronapassia. Jokaisen tulee huolehtia, että tulee paikalle terveenä.

Päivän ohjelma

 • klo 9.30-9.45 ohjattu tutustuminen Hyvinvointikeskus Pulssiin
 • klo 9.45-10 asettautuminen alakerran ryhmäliikuntasaliin
 • klo 10-12 alkuohjeistus, ryhmäläisten esittäytyminen ja harjoitteiden tekemistä
 • klo 12-12.30 lounastauko, hyväksyvä tietoinen läsnäolo aterialla (omat eväät syödään osittain ohjatusti salissa)             
 • klo 12.30-15.00 harjoitteiden tekemistä ja mindfulness-teoriaosuus
 • klo 15-16.00 hiljaisuuden lopettaminen, kokemusten jakaminen ja palautteen kerääminen 

Mitä tarvitset mukaan?

 • omat kasvomaskit
 • oma joogamatto, jos et halua käyttää Pulssin mattoa
 • rennot vaatteet ja myöskin lämpimät, jos palelet helposti, kenties myös villasukat
 • tyyny ja huopa, jos koet tarvitsevasi niitä miellyttävän meditointiasennon luomiseen
 • omat eväät, joita ei tarvitse lämmittää sekä juotavaa (vettä, teetä/kahvia) sekä omat ateriointivälineet

 

ILMOITTAUDU NYT hiljaisuuden päivään ja laita sähköpostia Merille osoitteeseen meri.halmetoja@chillamo.com.   

TUTUSTU myös muihin Chillamon mindfulness-palveluihin!