Mindfulness ja uni -ryhmävalmennus

Uni ja palautuminen on ajankohtainen aihe. Kukapa ei haluaisi nukkua hyvin ja elää elinvoimaista elämää!

Yhä useammat ihmiset kärsivät nykypäivänä univaikeuksista ja haluavat löytää apua lääkkeettömistä ratkaisuista. Mindfulnessilla on todistetusti lukuisia myönteisiä vaikutuksia nukkumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

LUE Chillamo-blogin artikkeli "Näin mindfulness voi auttaa sinua nukkumaan paremmin".

Kenelle mindfulness ja uni -ryhmävalmennus sopii?

Se soveltuu sekä pienille että isoille ryhmille. Ryhmävalmennus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua ja tehdä mindfulness-harjoitteita yhdessä muiden kanssa. Ryhmässä tekeminen mahdollistaa kokemusten ja ajatusten vaihtamisen keskustelun kautta. Se voi synnyttää uusia oivalluksia ja oppimista.

Mindfulness ja uni -ryhmävalmennus soveltuu moniin erilaisiin tilanteisiin, kuten

  • yrityksille työhyvinvointipäivän ohjelmaksi tai tilanteisiin, jolloin kaivataan työkaluja työyhteisön jaksamisen parantamiseen. Hyvin nukkuvat työntekijät ovat taatusti yrityksen voimavara.
  • urheiluseuroille, sillä hyvä uni auttaa parempiin urheilusuorituksiin. Mindfulness parantaa keskittymiskykyä, lisää itsetuntoa- ja itseluottamusta sekä tuo apua stressinhallintaan.
  • yhdistyksille, järjestöille ja kerhoille erilaisten tapahtumien ohjelmanumeroksi.
  • ystäväporukan tapaamisiin, kun halutaan pysähtymistä ja rentoutumista kiireisen arjen keskellä.

Sisältö ja kesto

Mindfulness ja uni -ryhmävalmennus sisältää unen huoltoon liittyviä asioita, tutkittua tietoa läsnäolotaitojen myönteisistä vaikutuksista uneen sekä käytännön meditointiharjoituksia. Nämä harjoitukset pohjautuvat pitkälti tieteellisesti tutkittuun MBSR-ohjelmaan.

Valmennuksen sisältöä muokataan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden sekä ryhmävalmennuksen keston mukaan. Pidemmissä valmennuksissa on luonnollisesti mahdollista syventyä tarkemmin erilaisiin mindfulness-harjoitteisiin ja muuhun valmennuksen sisältöön.

Ryhmävalmennus voi olla kertaluonteinen tai koostua useamman kerran tapaamisista. Kertaluonteisen ryhmävalmennuksen vähimmäiskesto on 1,5 tuntia.

Toteutus

Ryhmävalmennukset toteutetaan joko Google Meet -etäyhteyden välityksellä tai tapaamisella asiakkaan tiloissa. Lähivalmennukset ovat mahdollisia pääsääntöisesti vain Seinäjoella ja sen lähialueilla. Jos haluat lähivalmennuksen muualle päin Suomea, niin ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan asiasta.

Valmentajana toimii mindfulness-ohjaaja CFM Meri Halmetoja. Hän on myös verkkokauppa Chillamon omistaja, yhteiskuntatieteilijä ja hyvän unen lähettiläs. Merillä on myös omakohtaista kokemusta unettomuudesta ja siitä, miten mindfulness auttaa nukkumaan paremmin. Lue tästä Merin tarina.

Hinta

Ryhmävalmennuksen hinta on alkaen 250 €/tunti. Yrityksille hintaan lisätään alv 24 %. Mahdolliset kilometri- ja muut korvaukset veloitetaan erikseen. Hinta on voimassa toistaiseksi. Tmi Chillamer pidättää oikeudet hintojen muutoksiin.

Ryhmävalmennuksen lopullinen hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa osallistujamäärä, valmennuskertojen määrä ja asiakkaan tarpeet.

Valmennuksen varaaminen  

OTA YHTEYTTÄ MERIIN JA PYYDÄ TARJOUS joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteella meri.halmetoja@chillamo.com. Laita viestiisi myös puhelinnumerosi ja lyhyt kuvaus valmennustarpeestasi.

Meri soittaa sinulle 1-2 arkipäivän sisällä viestin saapumisesta. Keskustellaan silloin tarkemmin valmennukseen liittyvistä asioista.

LATAA tästä itsellesi Chillamon mindfulness-palvelujen esite.

LIITY myös Chillamon uutiskirjeen tilaajien joukkoon sivustomme alaosassa olevasta linkistä.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.