Mindfulness ja uni -valmennus

Mindfulness ja uni -valmennus

Uniongelmien taustalla voi olla monia erilaisia syitä. Yksi yleisimmistä syistä huonoon nukkumiseen työssä käyvillä on stressi. Kiire, aikataulupaineet, tietotulva ja toistuvat muutokset luovat stressiä ja ylivirittyneisyyttä. Kun mieli käy kierroksilla ja ajatukset laukkaavat villinä, niin rentoutuminen ja nukkuminen on vähintäänkin haastavaa.

Tietoinen läsnäolo on yksinkertainen ja tutkitusti tehokas keino stressinhallintaan. Mindfulnessin hyödyt unettomuuden hoidossa eivät perustu ainoastaan stressin vähentämiseen, vaan kyse monesta eri tekijästä. Säännölliset mindfulness-meditaatiot edistävät niin kehon kuin mielen rentoutumista ja vähentävät ahdistusta, masennusta ja kipuja. Tietoinen läsnäolo kehittää myös lempeää ja hyväksyvää asennetta itseä ja myös nukkumista kohtaan.

Mindfulness on erityisen tehokas keino unettomuuden hoidossa, kun se yhdistetään unen huoltoon liittyviin asioihin. Näiden asioiden korjaaminen yhdistettynä tietoisen läsnäolon harjoittamiseen voi tuoda pitkäkestoisen avun nukkumisen ongelmiin.

Mindfulness- ja uni -valmennus tarjoaa sinulle ja työyhteisösi jäsenille uusia näkökulmia ja ratkaisuja parempaan uneen. Tässä valmennuksessa

  • saat perustietoa mindfulnessista
  • pääset kokeilemaan helppoja mindfulness-meditaatioita, jotka auttavat rauhoittumisessa ja nukahtamisessa illalla ja yöllä herätessä
  • opit unta tukevia elämäntapoja ja nukkumistottumuksia, joiden avulla voit tehdä tarvittavia muutoksia
  • opit tunnistamaan unta haittaavia ajatuksia ja tunteita ja suhtautumaan niihin uudella tavalla
  • tutustut mindfulnessin 8 periaatteeseen, jotka kehittävät myönteisempää asennetta nukkumista ja itseäsi kohtaan.

Valmennus on mahdollista toteuttaa eri tavoilla organisaatiosi tarpeiden mukaan. Pääasiallinen kesto on 4 tuntia ja vähimmäiskesto 2 tuntia. Valmennus voi olla luentotyyppinen tai workshop. Valmennus sisältää aina mindfulness-harjoitusten tekemistä, koska läsnäolotaitoja voi oppia vain tekemällä ja kokemalla.

Tähän ryhmävalmennukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta tietoisesta läsnäolosta. Tarvitset mukaan vain uteliaan asenteen ja halun oppia uutta ja kasvaa ihmisenä.

Valmennus pidetään yrityksesi tiloissa tai muussa haluamassasi paikassa Seinäjoella tai sen lähialueilla. Valmennus on myös mahdollista toteuttaa kaikkialle Suomeen etäyhteyden, kuten Teamsin välityksellä

Tämä mindfulness- ja uni -valmennus on edullinen investointi työntekijöiden hyvinvointiin ja organisaatiosi kehittämiseen. Hyvin nukkuvat työntekijät ovat yrityksen voimavara.

Ota yhteyttä Meri Halmetojaan ja pyydä tarjous!

Valmennuksen hintaan vaikuttavat mm. kesto, sisältö ja osallistujamäärä.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

Kaipaatko lisätietoa mindfulnessista?

Sivustollamme on oma mindfulness-osio, joka auttaa ymmärtämään, mistä tietoisessa läsnäolossa on pohjimmiltaan kyse.