Mindfulness ja uni -yksilövalmennus

Kärsitkö jatkuvasta väsymyksestä huonolaatuisen unen ja/tai toistuvien heräämisten vuoksi? Stressaatko helposti ja heräät aamuyöllä miettimään tekemättömiä töitä ja murheitasi? Toivotko, että saisit enemmän virtaa arkeesi nykyistä paremman unen avulla?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, niin mindfulness ja uni -yksilövalmennus on juuri sinua varten.

Tässä yksilövalmennuksessa sinulla on mahdollisuus oppia

  • tieteellisesti tutkittuja mindfulness-harjoitteita, jotka voivat auttaa sinua nukkumaan paremmin
  • tunnistamaan ja korjaamaan unta haittaavia käyttäytymistapojasi ja ajattelumallejasi
  • kehittämään myötätuntoisempaa suhtautumista itseesi ja nukkumiseen.

Valmennusvaihtoehdot ja hinnat

90 min yksittäinen valmennustapaaminen          135 €

3 x 90 min valmennuspaketti                               400 €

5 x 90 min valmennuspaketti                               670 €

Hinnat sisältävät ALV 24 %. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Tmi Chillamer pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Jos yllä olevat valmennusvaihtoehdot eivät ole sinulle sopivia, niin voimme suunnitella tarpeitasi vastaavan valmennuskokonaisuuden.

Valmennuksiin sisältyy materiaalit, jotta voit tehdä harjoituksia kotona. Jokainen yksilövalmennukseen osallistuja saa bonuslahjana 25 % alennuskoodin Chillamo-verkkokauppaan ⭐️⭐️⭐️

Toteutus

Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti Google Meet -etäyhteyden tai puhelimen välityksellä. Jos asut Seinäjoella tai sen lähialueella, voimme pitää valmennuksen Merin kotona Seinäjoen keskustan lähellä. Tämä sovitaan aina erikseen.

Valmennuksen harjoitukset perustuvat pääasiassa Jon Kabat-Zinnin kehittämään MBSR-ohjelmaan. Tämän rentoutus- ja stressinhallintaohjelman myönteisistä terveysvaikutuksista on runsaasti tieteellistä tutkimusnäyttöä. Valmennuksissa hyödynnetään myös uneen liittyvää tutkimustietoa.

Valmentajana toimii mindfulness-ohjaaja CFM Meri Halmetoja. Hän on myös hyvän unen lähettiläs, verkkokauppa Chillamon perustaja sekä yhteiskuntatieteilijä. Merillä on myös omakohtaista kokemusta unettomuudesta ja siitä, miten mindfulness auttaa nukkumaan paremmin. Lue tästä Merin tarina.

Valmennuksen varaaminen

Ota yhteyttä Meriin sähköpostitse osoitteella meri.halmetoja@chillamo.com. Kerro viestissäsi myös puhelinnumerosi ja lyhyt kuvaus valmennustarpeestasi. Meri ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse pääsääntöisesti yhden arkipäivän sisällä.

Käytännön asioita

  • Sovittuihin valmennuksiin tulee sitoutua. Jos joudut perumaan valmennuksen, niin se tulee tehdä 24 h ennen sovittua ajankohtaa. Samana päivänä peruutetuista valmennuksista peritään täysi hinta.
  • Valmennuspakettiin sisältyvät tapaamiset sovitaan mieluiten kerralla.
  • Maksu suoritetaan laskulla. Maksuaika on 5 vuorokautta. Laskutus tapahtuu 1 x kk. 

 

Älä enää kärsi uniongelmista, vaan ota askel kohti läsnä olevampaa ja elinvoimaisempaa elämää. Lukuisat ihmiset ovat saaneet helpotusta uniongelmiin mindfulnessin avulla. Miksi et sinäkin?

OTA YHTEYTTÄ Meriin jo tänään sähköpostitse osoitteella meri.halmetoja@chillamo.com.