Mindfulness ja uni -yksilövalmennus

Kärsitkö jatkuvasta väsymyksestä huonolaatuisen unen tai toistuvien heräämisten vuoksi? Stressaatko helposti ja heräät aamuyöllä miettimään tekemättömiä töitä ja murheitasi? Toivotko, että saisit enemmän virtaa arkeesi nykyistä paremman unen avulla?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen KYLLÄ, niin mindfulness ja uni -yksilövalmennus on juuri sinua varten.

Tässä yksilövalmennuksessa sinulla on mahdollisuus oppia

  • tieteellisesti tutkittuja mindfulness-harjoitteita, jotka voivat auttaa sinua nukkumaan paremmin
  • tunnistamaan ja korjaamaan unta haittaavia käyttäytymistapojasi ja ajattelumallejasi
  • kehittämään myötätuntoisempaa suhtautumista itseesi ja nukkumiseen.

LUE myös Chillamo-blogin artikkeli "Näin mindfulness voi auttaa sinua nukkumaan paremmin".

Valmennusvaihtoehdot ja hinnat

Valmennus voi koostua joko yksittäisestä tapaamisesta tai valmennuspaketista, joka sisältää kolme tai viisi tapaamista. Valmennuspaketit ovat edullisempia kuin yksittäiset tapaamiset.

Valmennusvaihtoehdot ovat:

60 min yksittäinen valmennustapaaminen         95 €

90 min yksittäinen valmennustapaaminen         140 €

3 x 60 min valmennuspaketti                               270 €

5 x 60 min valmennuspaketti                               430 €

Hinnat sisältävät alv 24 %. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Tmi Chillamer pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Valmennuksiin sisältyy materiaalit, jotta voit tehdä harjoituksia kotona. Jokainen yksilövalmennukseen osallistuja saa bonuslahjana 25 % alennuskoodin Chillamo-verkkokauppaan ⭐️⭐️⭐️

Toteutus

Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti Google Meet -etäyhteyden tai puhelimen välityksellä. Jos asut Seinäjoella tai sen lähialueella, valmennus on mahdollista toteuttaa myös lähitapaamisena. Tästä sovitaan aina erikseen.

Valmennuksen harjoitukset perustuvat pääasiassa Jon Kabat-Zinnin kehittämään MBSR-ohjelmaan. Tämän rentoutus- ja stressinhallintaohjelman myönteisistä terveysvaikutuksista on runsaasti tieteellistä tutkimusnäyttöä. Valmennuksissa hyödynnetään myös uneen liittyvää tutkimustietoa.

Valmentajana toimii mindfulness-ohjaaja CFM Meri Halmetoja. Hän on myös verkkokauppa Chillamon omistaja, yhteiskuntatieteilijä ja hyvän unen lähettiläs. Merillä on myös omakohtaista kokemusta unettomuudesta ja siitä, miten mindfulness auttaa nukkumaan paremmin. Lue tästä Merin tarina.

Valmennuksen varaaminen

OTA YHTEYTTÄ joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia Meri Halmetojalle osoitteeseen meri.halmetoja@chillamo.com. Kerro viestissäsi myös puhelinnumerosi ja lyhyt kuvaus valmennustarpeestasi. Meri soittaa sinulle 1-2 arkipäivän sisällä viestin saapumisesta.

Käytännön asioita

  • Sovittuihin valmennuksiin tulee sitoutua. Jos joudut perumaan valmennuksen, niin se tulee tehdä 24 h ennen sovittua ajankohtaa. Muutoin valmennuksesta peritään täysi hinta.
  • Valmennuspakettiin sisältyvät tapaamiset sovitaan mieluiten kerralla.
  • Maksu suoritetaan laskulla. Maksuaika on 5 vuorokautta. Laskutus tapahtuu 1 x kk. 

 

Älä enää kärsi uniongelmista, vaan ota askel kohti läsnä olevampaa ja elinvoimaisempaa elämää. Lukuisat ihmiset ovat saaneet helpotusta uniongelmiin mindfulnessin avulla. Miksi et sinäkin?

OTA YHTEYTTÄ Meriin jo tänään joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteella meri.halmetoja@chillamo.com.

LIITY MYÖS Chillamon uutiskirjeen tilaajien joukkoon sivustomme alalaidassa olevasta linkistä.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.