Mindfulness-yksilövalmennus

Tämä mindfulness-yksilövalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia olemaan ja elämään enemmän tässä hetkessä. Tämä valmennus on pysähtymistä sinun itsesi ja nykyhetken äärelle.

Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo tutkitusti parantaa sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia. Tietoinen läsnäolo voi antaa sinulle työkaluja esimerkiksi stressinhallintaan, omien rajojen tunnistamiseen, jaksamiseen, mielen hyvinvoinnin haasteisiin (masennus, ahdistus) sekä yleensäkin elämästä nauttimiseen ilman jatkuvaa murehtimista menneistä ja tulevista asioista. Näin energiaa vapautuu enemmän sinulle merkityksellisten asioiden tekemiseen.

Mindfulness on mielen kyky, jota voit harjoittaa yhtä lailla kuin mitä tahansa muuta kykyä. Tässä mindfulness-yksilövalmennuksessa opit yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia läsnäoloharjoitteita, jotka voit ottaa osaksi arkeasi.

Jos kaipaat apua erityisesti nukkumisongelmiin, tutustu mindfulness ja uni -yksilövalmennukseen.

 Valmennusvaihtoehdot ja hinnat

Valmennus voi koostua joko yksittäisestä tapaamisesta tai valmennuspaketista, joka sisältää kolme tai viisi tapaamista. Valmennuspaketit ovat edullisempia kuin yksittäiset tapaamiset.

Valmennusvaihtoehdot ovat:

60 min yksittäinen valmennustapaaminen         95 €

90 min yksittäinen valmennustapaaminen         140 €

3 x 60 min valmennuspaketti                               270 €

5 x 60 min valmennuspaketti                               430 €

Hinnat sisältävät alv 24 %. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Tmi Chillamer pidättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Valmennuksiin sisältyy materiaalit, jotta voit tehdä harjoituksia kotona. Jokainen yksilövalmennukseen osallistuja saa bonuslahjana 25 % alennuskoodin Chillamo-verkkokauppaan ⭐️⭐️⭐️

Toteutus

Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti Google Meet -etäyhteyden tai puhelimen välityksellä. Jos asut Seinäjoella tai sen lähialueella, valmennus on mahdollista toteuttaa myös lähitapaamisena. Tästä sovitaan aina erikseen.

Valmennuksen harjoitukset perustuvat pääasiassa Jon Kabat-Zinnin kehittämään MBSR-ohjelmaan. Tämän rentoutus- ja stressinhallintaohjelman myönteisistä terveysvaikutuksista on runsaasti tieteellistä tutkimusnäyttöä.

Valmentajana toimii mindfulness-ohjaaja CFM Meri Halmetoja. Hän on myös hyvän unen lähettiläs, verkkokauppa Chillamon omistaja sekä yhteiskuntatieteilijä. Voit lukea Chillamo-blogista Merin tarinan kokonaisuudessaan.

Valmennuksen varaaminen

Ota yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia Meri Halmetojalle osoitteeseen meri.halmetoja@chillamo.com. Kerro viestissäsi myös puhelinnumerosi ja lyhyt kuvaus valmennustarpeestasi. Meri soittaa sinulle 1-2 arkipäivän sisällä viestin saapumisesta.

Käytännön asioita

  • Sovittuihin valmennuksiin tulee sitoutua. Jos joudut perumaan valmennuksen, niin se tulee tehdä 24 h ennen sovittua ajankohtaa. Muutoin valmennuksesta peritään täysi hinta.
  • Valmennuspakettiin sisältyvät tapaamiset sovitaan mieluiten kerralla.
  • Maksu suoritetaan laskulla. Maksuaika on 5 vuorokautta. Laskutus tapahtuu 1 x kk. 

 

VARAA MINDFULNESS-VALMENNUS JO TÄNÄÄN. Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteella meri.halmetoja@chillamo.com.

LATAA tästä Chillamon mindfulness-palvelujen esite.

LIITY myös Chillamon uutiskirjeen tilaajien joukkoon sivustomme alalaidassa olevasta linkistä.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.