Hei parempien unien metsästäjä 👋 Hyviä uutisia:

Nappaa 10 % alennus ensimmäiseen tilaukseesi liittymällä Chillamon Hyvän unen -uutiskirjeen tilaajaksi

  • Ideoita ja vinkkejä parempiin yöuniin (esimerkiksi: miten yksi simppeli kapine voi nopeuttaa nukahtamista, vähentää unen katkonaisuutta sekä parantaa unen laatua)


  • Tarjouksia parhaista tuotteistamme (Lupaus: emme koskaan ahda sähköpostiasi täyteen “OSTA, OSTA, OSTA” -alennusviestejä)

  • Viimeisintä tietoa ja toimivia lääkkeettömiä konsteja uniongelmiin (unettomuushäiriöt, kuorsaaminen, uniapnea, hampaiden narskuttelu ja nukahtamisvaikeudet)

Syötä vain sähköpostiosoitteesi alapuolelle. Ja saat välittömästi 10 % alennuskoodisi ensimmäiseen vähintään 20 € tilaukseesi.

Liittymällä hyväksyt, että saat jatkossa Chillamosta uutiskirjeitä, joissa on mm. hyödyllistä tietoa nukkumisesta, tuotteista ja tarjouksista. Voit lopettaa kirjeen tilaamisen milloin tahansa. Rekisteri- ja tietosuojaselosteesta saat tietoa, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Chillamo mukana matkallasi kohti parempaa unta

Meri tässä moikka!

Hyvän unen verkkokauppani, Chillamo, syntyi oman unettomuuteni ja uniogelmieni innoittamana. Vuosien varrella kokeilin unettomuuteni niin monenlaisia keinoja, etten enää edes muista niitä kaikkia.

Nykyisin kuitenkin nukun pääsääntöisesti hyvin, koska olen löytänyt itselleni toimivimmat lääkkeettömät ratkaisut univaikeuksien hoitoon.

Ja koska olen itse saanut niin hyvän avun uniongelmiini, halusin auttaa myös muita samoista vaikeuksista kärsiviä.

Toivottavasti sinäkin hyppäät mukaan jo XXXX+ paremmista yöunista kiinnostuneen porukkaamme.