Tarinamme by Meri Halmetoja, Chillamon perustajaChillamo on yhden naisen eli minun unelmani. Kypsyttelin ajatusta yrittäjyydestä ja omasta verkkokaupasta useita vuosia. Koin olevani valmis unelmani toteuttamiseen muuttaessani Seinäjoelle vuonna 2020.

Chillamoa tuskin olisi olemassa, jos en olisi itse kokenut burnoutia ja vaikeita uniongelmia. Tämä kokemus johdatti minut etsimään ja opiskelemaan uneen, stressinhallintaan ja yleensäkin henkiseen kasvuun liittyviä asioita. Tällä tiellä olen yhä edelleen.

Tiedän hyvin, että en ole uneen liittyvien haasteideni, kuten herkkäunisuuden ja levottomat jalat oireyhtymän kanssa yksin. Moni nykypäivän ihminen, ehkä sinäkin, kaipaa konkreettisia apuvälineitä ja kotikonsteja esimerkiksi nukahtamisvaikeuksiin, kuorsaukseen, uniapneaan ja hampaiden narskutteluun. Siksi Chillamo on olemassa. 

Haluan luoda Chillamosta mahdollisimman monipuolisen verkkokaupan, jossa ihmiset oikeasti viihtyvät. Minulle on tärkeää, että kaupassani vierailevat ihmiset löytävät sieltä erilaisia toimivia ratkaisuja parempaan uneen. Chillamo ei ole kauppa, josta löytyy pelkästään fyysisiä hyvän unen tuotteita, vaan hyödyllisen tiedon jakaminen uneen liittyvistä asioista mm. Chillamo-blogin kautta on yhtä lailla tärkeää.

Jos sinä tuskailet huonosti nukuttujen öiden ja väsymyksen kanssa, tule tutustumaan Chillamoon osoitteeseen chillamo.com. Joskus keinot parempaan uneen löytyvät hämmästyttävän yksinkertaisista asioista.

Hyviä unia toivottaen ❤️
Meri, #hyvänunenlähettiläs
P.S. Joko olet liittynyt Chillamon uutiskirjeen tilaajien joukkoon? Jos et ole vielä, niin sen voit tehdä helposti esimerkiksi sivustomme alaosassa olevasta linkistä.