Tarinamme by Meri Halmetoja, Chillamon perustaja


Haluan kertoa sinulle tässä Tarinamme-osiossa kuinka Chillamo-verkkokauppa sai alkunsa. Toivon, että jaksat lukea sen kokonaan 😊
Chillamo-verkkokauppa on yhden naisen eli minun unelmani. Kypsyttelin ajatusta omasta verkkokaupasta useita vuosia ja monien mutkien kautta koin olevani valmis unelmani toteuttamiseen. Olen itse tajunnut elämän haavoittuvuuden muun muassa omien vanhempieni äkillisten kuolemien kautta. Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi tässä ja nyt, eikä sitten joskus, kun on liian myöhäistä.
Haluan yritystoiminnallani auttaa sinua ja muita asiakkaita nukkumaan mahdollisimman laadukasta unta ja edistämään rentoutus- ja stressinhallintataitoja. Niin sinä kuin minä tiedämme varsin hyvin, ettemme ole parhaita versioita itsestämme ilman riittävää unta. Siksi unta kannattaa arvostaa ja nähdä vaivaa sen eteen jo ennen kuin on mitään ongelmia nukkumisen kanssa.
Olen itse kamppaillut eri syistä johtuen uniongelmien kanssa monia vuosia. Siksi uni ja siihen liittyvät asiat ovat aidosti sydäntäni lähellä. ❤️ Olen käynyt läpi loppuunpalamisen ja terveyteni ja elinvoimani menettämisen. Tämä kokemus on johdattanut minut hyvinvoinnin teemojen äärelle ja muuttanut elämässäni kaiken mukaan lukien arvomaailmani.
Oma toipumisen matkani on ollut pitkä. Itselläni on ollut koko toipumisen ajan vahva halu voida paremmin. Se on motivoinut minua etsimään tietoa hyvinvoinnista ja kokeilemaan erilaisia keinoja terveyteni ja unen laatuni parantamiseksi. Nyt voin hyödyntää osaamistani sinun auttamiseksi.
Käytän itse unen optimoimiseen monenlaisia tuotteita. Suosikkejani oman kauppani valikoimasta ovat ehdottomasti sinivaloklipsit ja 3D-kuppiunimaski. Haluan tuoda markkinoille mahdollisimman laadukkaita, tehokkaita sekä myöskin innovatiivisia uni- ja rentoutumistuotteita. Kuuntelen herkällä korvalla toiveitasi ja otan erittäin mielelläni vastaan palautettasi.
Fyysisten hyvän unen tuotteiden lisäksi tarjoan verkkokaupassani mindfulnessiin eli hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon liittyviä valmennuksia. Olen itse hyötynyt tietoisesta läsnäolosta. Se on auttanut minua mm. nukkumaan paremmin, selviytymään stressaavista tilanteista sujuvammin ja yleensäkin nauttimaan elämästä enemmän ilman jatkuvaa murehtimista ja vatvomista. 
Tervetuloa tutustumaan Chillamon jatkuvasti laajenemaan tuotevalikoimaan. Luethan myös Chillamo-blogia, josta saat hyödyllistä tietoa oman unesi parantamiseen! Jos sinua kiinnostaa, niin lue Merin blogiartikkeli "Meri Halmetojan tarina: näin minusta tuli hyvän unen lähettiläs".
 
Hyviä unia toivottaen ❤️
Meri, #hyvänunenlähettiläs
P.S. Joko olet liittynyt Chillamon uutiskirjeen tilaajien joukkoon? Jos et ole vielä, niin sen voit tehdä helposti esimerkiksi sivustomme alalaidassa olevasta linkistä. 
P.P.S. Ai niin vielä yksi juttu 😊 Jos tykkäät viettää aikaa somessa, niin kurkkaa postauksiamme sekä Facebookissa että Instagramissa. Löydät Chillamon nimellä @chillamosleep.