arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Tarinamme by Meri Halmetoja, Chillamon perustaja


Haluan kertoa sinulle tässä Tarinamme-osiossa kuinka Chillamo-verkkokauppa sai alkunsa. Toivon, että jaksat lukea sen kokonaan 😊
Chillamo-verkkokauppa on yhden naisen eli minun unelmani. Kypsyttelin ajatusta omasta verkkokaupasta useita vuosia ja monien mutkien kautta koin olevani valmis unelmani toteuttamiseen. Olen itse tajunnut elämän haavoittuvuuden muun muassa omien vanhempieni äkillisten kuolemien kautta. Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi tässä ja nyt, eikä sitten joskus, kun on liian myöhäistä.
Haluan yritystoiminnallani auttaa sinua nukkumaan mahdollisimman laadukasta unta ja edistämään rentoutus- ja stressinhallintataitoja. Niin sinä kuin minä tiedämme varsin hyvin, ettemme ole parhaita versioita itsestämme ilman riittävää unta. Siksi unta kannattaa arvostaa ja nähdä vaivaa sen eteen.
Olen itse kamppaillut eri syistä johtuen uniongelmien kanssa monia vuosia. Siksi uni ja siihen liittyvät asiat ovat aidosti sydäntäni lähellä. Olen käynyt läpi loppuunpalamisen ja terveyteni ja elinvoimani menettämisen. Tämä kokemus on johdattanut minut hyvinvoinnin teemojen äärelle ja muuttanut elämässäni kaiken mukaan lukien arvomaailmani.
Oma toipumisen matkani on ollut pitkä. Itselläni on ollut koko toipumisen ajan vahva halu voida paremmin. Se on motivoinut minua etsimään tietoa hyvinvoinnista ja kokeilemaan erilaisia keinoja terveyteni ja unen laatuni parantamiseksi. Nyt voin hyödyntää osaamistani sinun auttamiseksi.
Verkkokauppani nimi Chillamo tulee sanasta chillata, joka tarkoittaa oleilua rauhallisesti. Haluan verkkokauppayrittäjänä ja hyvän unen lähettiläänä tuoda esille, kuinka tärkeää on sisällyttää omaan arkeen pieniä rentoutumisen ja hiljentymisen hetkiä. Hyvän unen eväät luodaan jo päivällä, eikä vasta illalla.
Käytän itse unen optimoimiseen monenlaisia tuotteita. Suosikkituotteitani oman kauppani valikoimasta ovat ehdottomasti sinivaloklipsit ja 3D-kuppiunimaski. Haluan tarjota sinulle sellaisia tuotteita, joista olen myös itse hyötynyt. Kuuntelen herkällä korvalla toiveitasi ja otan vastaan erittäin mielelläni palautettasi.
Chillamo haluaa tuoda markkinoille mahdollisimman laadukkaita, tehokkaita sekä myöskin innovatiivisia uni- ja rentoutumistuotteita. Toivon, että niin sinä kuin muut asiakkaamme hyötyvät tuotteistamme. Koen onnistuneeni työssäni, jos sinä nukut ja voit paremmin tuotteidemme avulla.
Tervetuloa tutustumaan Chillamon jatkuvasti laajenemaan tuotevalikoimaan. Luethan myös Chillamo-blogia, josta saat hyödyllistä tietoa oman unesi parantamiseen! Lue Merin blogiartikkeli "Meri Halmetojan tarina: näin minusta tuli hyvän unen lähettiläs".
Nuku hyvin, voi hyvin ❤️
P.S. Seuraa meitä Facebookissa  ja Instagramissa 😊