arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Tarinamme by Meri Halmetoja, Chillamon perustaja


Haluan kertoa sinulle tässä Tarinamme-osiossa kuinka Chillamo-verkkokauppa sai alkunsa. Toivon, että jaksat lukea sen kokonaan 😊
Chillamo-verkkokauppa on yhden naisen eli minun unelmani. Kypsyttelin ajatusta omasta verkkokaupasta useita vuosia ja monien mutkien kautta koin olevani valmis unelmani toteuttamiseen. Olen itse tajunnut elämän haavoittuvuuden mm. omien vanhempieni traagisten kuolemien kautta. Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi tässä ja nyt, eikä sitten joskus, kun on liian myöhäistä.
Haluan yritystoiminnallani auttaa ihmisiä nukkumaan mahdollisimman laadukasta unta ja edistämään rentoutus- ja stressinhallintataitoja. Haluan, että jokainen ihminen pystyy elämään mahdollisimman elinvoimaista elämää ja toteuttamaan itseään. Kaikki tiedämme varsin hyvin, ettemme ole paras versio itsestämme ilman riittävää ja laadukasta unta. Siksi unelle kannattaa antaa aikaa ja nähdä vaivaa sen eteen.
Olen itse kamppaillut eri syistä johtuen uniongelmien kanssa monia vuosia. Siksi uni ja siihen liittyvät asiat ovat aidosti lähellä sydäntäni. Olen käynyt läpi loppuunpalamisen ja terveyteni ja elinvoimani menettämisen. Tämä kokemus on johdattanut minut hyvinvoinnin teemojen äärelle ja muuttanut elämässäni kaiken mukaan lukien arvomaailmani.
Oma toipumisen matkani on ollut pitkä. Itselläni on ollut koko toipumisen ajan vahva halu voida paremmin. Se on motivoinut minua etsimään tietoa hyvinvoinnista ja kokeilemaan erilaisia keinoja terveyteni ja unenlaatuni parantamiseksi.
Verkkokauppani nimi Chillamo tulee sanasta chillata, joka tarkoittaa oleilua rauhallisesti. Haluan hyvän unen verkkokauppayrittäjänä ja sertifioituna mindfulness -ohjaajana tuoda esille, kuinka tärkeää on sisällyttää omaan arkeen pieniä rentoutumisen ja hiljentymisen hetkiä. Hyvän unen eväät luodaan jo päivällä, eikä vasta iltamyöhään.
Käytän itse unen optimoimiseen monenlaisia tuotteita. Suosikkituotteeni on ehdottomasti sinivalosuojalasit, jotka ovat muuttaneet elämääni merkittävästi. Haluan tarjota asiakkailleni sellaisia tuotteita, joista olen itse hyötynyt. Kuuntelen herkällä korvalla asiakkaideni toiveita ja erittäin mielelläni kuulen myös heidän palautteitaan ja tarinoitaan.
Chillamo-verkkokauppa haluaa tuoda markkinoille mahdollisimman laadukkaita, tehokkaita sekä myöskin innovatiivisia uni- ja rentoutustuotteita. Toivon, että mahdollisimman moni hyötyy tuotteistamme. Koen onnistuneeni työssäni, jos sinä, joka luet tätä Tarinamme-osiota, nukut paremmin ja voit paremmin tuotteidemme avulla.
Tervetuloa tutustumaan Chillamon jatkuvasti laajenemaan tuotevalikoimaan. Luethan myös blogikirjoituksiamme, joista saat hyödyllistä tietoa oman unesi parantamiseksi!
Nuku hyvin, voi hyvin ❤️