arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ota yhteyttä, jos tarvitset neuvoa ja apua


Ennen yhteydenottoasi tutustuthan Usein kysyttyä -sivulla oleviin kysymyksiin ja vastauksiin sekä tuotetietoihin ja niissä mahdollisesti oleviin oppaisiin. Mikäli et löydä vastauksia edellä mainituista, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@chillamo.com. Pyrimme vastaamaan sekä sähköposteihin että yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin viesteihin pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä.     

Kiinnostaako sinua ja yritystäsi yhteistyö Chillamon kanssa?

Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä Chillamon perustajaan Meri Halmetojaan joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot näkyvät alla.              

YRITYKSEMME YHTEYSTIEDOT:

Tmi Chillamer (Y-tunnus 3123362-4)         

Meri Halmetoja
Emännäntie 1 A 38
60200 Seinäjoki
meri.halmetoja@chillamo.com
050 3225611

Yrityksemme kuuluu AA-luottoluokitukseen. Taloutemme on siis kunnossa. Asiakkaidemme on turvallista ostaa tuotteitamme ja yhteistyökumppaneidemme tehdä yhteistyötä kanssamme.