arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ota yhteyttä, jos tarvitset neuvoa ja apua


Ennen yhteydenottoasi tutustuthan Usein kysyttyä -sivulla oleviin kysymyksiin ja vastauksiin sekä tuotetietoihin ja niissä mahdollisesti oleviin oppaisiin.

Ymmärrämme, että on turhauttavaa odottaa tilaamaasi tuotetta useita päiviä. Jos olet valinnut toimitustavaksi kirjeen, niin olet sitoutunut siihen, että sen toimitusaika on pääsääntöisesti 4 arkipäivää ja haja-asutusalueilla edellä mainittua pidempikin. Katso Usein kysyttyä -sivulla olevat ohjeet, jos tilaamaasi tuotetta ei ala kuulua.

Jos et löydä vastauksia Usein kysyttyä -sivustolta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Asiakaspalvelussa sinua auttaa mielellään Chillamon kauppias Meri Halmetoja. Tavoitat Merin puhelimitse arkipäivinä klo 8-12 numerosta 050 3225611.

 

Sähköpostia voit laittaa milloin tahansa osoitteeseen asiakaspalvelu@chillamo.com. Pyrimme vastaamaan sekä sähköposteihin että yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin viesteihin pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä.     

 

Kiinnostaako sinua ja/tai yritystäsi yhteistyö Chillamon kanssa?

Jos vastauksesi on kyllä, ota yhteyttä Chillamon perustajaan Meri Halmetojaan joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot näkyvät alla.              

Tmi Chillamer (Y-tunnus 3123362-4)         

Meri Halmetoja
Emännäntie 1 A 38
60200 Seinäjoki
meri.halmetoja@chillamo.com
050 5187196

Yrityksemme kuuluu AA-luottoluokitukseen. Taloutemme on siis kunnossa. Asiakkaidemme on turvallista ostaa tuotteitamme ja yhteistyökumppaneidemme tehdä yhteistyötä kanssamme.