Usein kysyttyä

Tästä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin. Jos et saa niistä kaipaamaasi apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tavoitat Chillamon kauppiaan Merin puhelimitse arkipäivinä klo 8-12 numerosta 050 322 5611.

Voit laittaa sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen asiakaspalvelu@chillamo.com. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin ja yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin viesteihin pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä.

Asiakaspalvelu ja yhteydenotto

Voit ottaa yhteyttä verkkokauppaamme kolmella eri tavalla: sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu@chillamo.com. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin ja yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin viesteihin samana tai seuraavana päivänä. Ajoittain vastaamisessa voi olla pientä viivettä.

Voit soittaa asiakaspalveluumme arkipäivisin klo 8-12. Numero on 050 3225611.

Tilaaminen

Voit tehdä tilauksen suoraan verkkokauppamme kautta osoitteessa www.chillamo.com tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@chillamo.comChillamossa on mahdollista maksaa ostokset useilla erilaisilla tavoilla.

Shopify Payments mahdollistaa maksamisen Visa- ja Mastercard -luottokorteilla sekä nopeutetuilla maksuvaihtoehdoilla Shop Pay:llä, Apple Pay:llä ja Google Pay:llä. Nopeutetut maksut tallentavat maksu- ja toimitustietosi, jotta voit maksaa seuraavalla kerralla nopeammin. Kun palaat nopeutettua maksua tarjoavaan kauppaan, tietosi täytetään kassalla automaattisesti.

Paytrail mahdollistaa maksamisen pankki- ja luottokorteilla, mobiilimaksutavoilla sekä laskulla ja osamaksulla.

Voit myös maksaa tilauksesi helposti PayPalin kautta maksukorteilla.

Lue lisää maksutavoista toimitus- ja palautusehdoista.

Jos teet tilauksen sähköpostitse, niin maksaminen tapahtuu erillisellä laskulla.

Kyllä voit, sillä rekisteröityminen on täysin vapaaehtoista. Suosittelemme kuitenkin rekisteröitymistä, koska tällöin tietosi tallentuvat seuraavaa ostoskertaa varten.

Usein ongelmat johtuvat verkkoselaimesta, joten kannattaa kokeilla toista selainta. Suosittelemme Mozilla Firefox- tai Google Chrome-selainta. Laitteen uudelleen käynnistäminen auttaa myös usein. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa yrittää tilauksen tekemistä jollakin toisella laitteella.

Joskus tilauksen tekeminen ei onnistu maksutavoissa olevien häiriöiden vuoksi. Tällöin kannattaa yrittää tilauksen tekemistä myöhemmin, kun häiriö on korjattu.

Toimitus ja toimitusaika


Verkkokauppamme Postipaketit toimitetaan automaatteihin ja noutopisteisiin. Postin pikkupaketit toimitetaan suoraan postiluukkuun ja -laatikkoon. Voit valita myös kotiinkuljetuksen sovittuna ajankohtana. Tarkemmat tiedot tilausten toimituksista näet Toimitus- ja palautusehdot-sivulta.

Pyrimme lähettämään tuotteet aina mahdollisimman nopeasti. Kokonaistoimitusaikamme (= tilauksen käsittely verkkokaupassa + Postin toimitusaika) on pääsääntöisesti 1-4 arkipäivää riippuen valitsemastasi toimitustavasta.

Lähetämme varastossamme olevat tuotteet normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Postin omat toimitusajat ovat aina arvioita ja emme voi antaa varmuutta niiden toteutumisesta. Pyhäpäivät ja ruuhka-ajat pidentävät sekä verkkokauppamme että Postin toimitusaikoja.

Tarkemmat tiedot toimitusajoista näet toimitus-ja palautusehdot -sivulta.

Ymmärrämme, että haluat saada tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti. Voi tuntua turhauttavalta odottaa tuotetta monta päivää.

Olet tilausvaiheessa hyväksynyt voimassa olevat toimitus-ja palautusehtomme. Näissä ehdoissa kerrotaan eri toimitustapojen aika.

Voit seurata sekä kirjeiden että pakettien kulkua Pakettikaupanja Postin lähetysten seuranta-sivustolla lähetystunnuksen avulla. Lähetystunnus on tilausvahvistuksessa oleva kirjain-numeroyhdistelmä.

Jos lähetystä ei ala kuulua kohtuullisessa ajassa, ota sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme. Ryhdymme selvittämään asiaa Pakettikaupan kautta.

Et valitettavasti voi, sillä toimitamme tällä hetkellä tilauksia vain Manner-Suomeen (ei siis Ahvenanmaalle).

Palauttaminen

Tarjoamme asiakkaillemme pidennetyn 30 päivän palautusoikeuden fyysisten tuotteiden osalta. Sinulla on siis oikeus palauttaa tuotteet palautusehtojemme mukaisesti 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta.

Intiimi- ja hygieniatuotteilla ja niihin rinnastettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta sen jälkeen, kun pakkaus on avattu ja tuote otettu käyttöön.

Löydät kaikki tarvittavat tiedot palautuksista toimitus- ja palautusehdot -sivulta.

Ei valitettavasti ole. Asiakas maksaa itse kaikki palauttamisesta aiheutuvat kulut ellei asiasta sovita kanssasi erikseen jotain muuta. Löydät kaikki tarvittavat tiedot palautuksesta toimitus- ja palautusehdot -sivulta.

Jos sait väärän tuotteen, ota yhteyttä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@chillamo.com. Ilmoita viestissäsi tilausnumero, joka näkyy tilausvahvistuksessa ja -lähetteessä.

Jos tilaamasi tuote/tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikana, niin ilmoita asiasta aivan ensimmäiseksi Postille. Tämän jälkeen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Toimitus- ja palautusehdoissamme on tarkat ohjeet, kuinka menetellään kuljetusvaurioiden kohdalla.