arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vastuuvapauslauseke


Tämä vastuuvapauslauseke koskee Chillamo-verkkokaupassamme myytäviä kuorsauksen ja narskuttelun hallintaan tarkoitettuja tuotteita.


Kuorsauksen ja uniapnean voimakkuuteen samoin kuin kuorsauksenhallintatuotteista saatavaan hyötyyn vaikuttavat kunkin henkilön yksilölliset rakenteelliset tekijät, terveydentila, lääkkeiden käyttö ja elintavat. Näin ollen emme koskaan lupaa kuorsauksen hallintaan suunnitellun tuotteen poistavan kuorsausongelmaa juuri sinun kohdallasi. On tärkeää muistaa, että joku tuote toimii toisen kohdalla hyvin ja toisella heikommin tai ei lainkaan. Sinulle sopiva tuote löytyy vain kokeilemalla eri vaihtoehtoja.

Kuorsauksen ja hampaiden narskuttelun hallintaan tarkoitettujen tuotteiden käyttö vaatii huolellista käyttöohjeiden noudattamista sekä sitoutumista ja harjoittelua. Alussa tuotteiden käyttäminen saattaa tuntua ikävältä ja jopa häiritä nukkumista. Verkkokauppamme ei voi valvoa tuotteiden oikeaoppista käyttöä, eikä myöskään ottaa vastuuta kunkin henkilön ikävistä subjektiivisista tuntemuksista käytön aikana.  Emme voi myöntää tuotteille takuuta tai palautusoikeutta edellä mainitun perusteella.

Kuorsaukseen- ja narskutteluun liittyvien tuotteiden käyttöikä vaihtelee paljon eri henkilöillä riippuen muun muassa puremisen ja narskuttelun voimakkuudesta. Näin ollen emme pysty takaamaan kuorsaus- ja narskuttelutuotteille mitään keskimääräistä käyttöikää. Myöskään tuotteiden valmistaja ei anna mitään "takuukäyttöaikaa".