Vastuuvapauslauseke

Tämä vastuuvapauslauseke koskee Chillamo-verkkokaupassamme myytäviä kuorsauksen ja narskuttelun eli bruksismin hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

TUOTTEIDEN HYÖTY

Kuorsauksen/uniapnean sekä narskuttelun taustalla on usein monia eri tekijöitä. Siksi myös niiden hoitaminen on usein haastavaa ja saattaa vaatia monia eri hoitovaihtoehtoja.

Kuorsauksen/uniapnean ja narskuttelun hoitoon liittyvistä tuotteista saatavaan hyötyyn vaikuttavat jokaisen henkilön yksilölliset rakenteelliset tekijät, terveydentila, lääkkeiden käyttö ja elintavat. Jokaisessa kuorsauksen ja narskuttelun hoitotuotteessa on tietyt kokovaihtoehdot, eikä niitä ole valmistettu kenenkään asiakkaan yksilöllisten mittojen, kuten sierainten, pään, suun tai leuan koon mukaan. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös tuotteen sopivuuteen ja siitä saatavaan hyötyyn.

Emme koskaan lupaa tuotteen poistavan kuorsaus- tai narskutteluongelmaa juuri sinun kohdallasi. On tärkeää muistaa, että joku tuote toimii toisen kohdalla hyvin ja toisella heikommin tai ei lainkaan. Sinulle sopiva tuote löytyy vain kokeilemalla eri vaihtoehtoja.

TUOTTEIDEN KÄYTTÖ

Kuorsauksen ja hampaiden narskuttelun hoitoon tarkoitettujen tuotteiden käyttö vaatii huolellista käyttöohjeiden noudattamista sekä sitoutumista ja harjoittelua. Alussa tuotteiden käyttäminen saattaa tuntua ikävältä ja jopa häiritä nukkumista. Jotta voit tietää sopiiko kyseessä oleva tuote sinulle, se vaatii useiden päivien ja jopa parin viikon käyttämistä.

Verkkokauppamme ei voi valvoa tuotteiden oikeaoppista käyttöä, eikä myöskään ottaa vastuuta kunkin henkilön ikävistä subjektiivisista tuntemuksista käytön aikana.  Emme voi myöntää tuotteille takuuta tai palautusoikeutta edellä mainitun perusteella.

TUOTTEIDEN KÄYTTÖIKÄ

Kuorsaukseen- ja narskutteluun liittyvien tuotteiden käyttöikä vaihtelee paljon eri henkilöillä riippuen muun muassa puremisen ja narskuttelun voimakkuudesta. Näin ollen emme pysty takaamaan edellä mainituille tuotteille mitään keskimääräistä käyttöikää. Myöskään tuotteiden valmistaja ei anna takuukäyttöaikaa. Kuorsauksen ja narskuttelun hoitoon tarkoitetut tuotteet kuluvat käytössä ja ne on vaihdettava aika ajoin uusiin.

 

Kun ostat Chillamo-verkkokaupasta kuorsaukseen ja narskutteluun liittyviä tuotteita, hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen sekä voimassa olevat toimitus- ja palautusehdot. Jokainen asiakas on itse vastuussa siitä, että lukee tuotetiedot sekä toimitus- ja palautusehdot kunnolla ennen tilaamista.