Tuotearvostelut

Kirjoita arvostelu ostamastasi tuotteesta ja voita 100 € arvoinen lahjakortti Chillamoon!

Chillamon asiakkaana juuri sinulla on paras käytännön kokemus tuotteistamme. Siksi toivommekin, että jaat asiantuntemuksesi tilaamastasi tuotteesta kirjoittamalla tuotearvostelun. Nämä arvostelut ovat erittäin tärkeitä. Ne auttavat muita asiakkaitamme ostopäätöksen tekemisessä sekä ne auttavat myös meitä Chillamossa kehittämään tuotevalikoimaamme.

Voita hyvän unen lahjakortti!

Chillamo palkitsee kolme kertaa vuodessa, huhti-, elo- ja joulukuussa, yhden tuotearvostelijan 100 € lahjakortilla. Voittajan valitsemiskriteerinä on arvostelun laatu ja ennen kaikkea sen hyödyllisyys muille asiakkaillemme. Arvostelun tulee olla rehellinen ja siinä voi olla ilman muuta myös negatiivista palautetta. Mitä paremman ja useamman arvostelun kirjoitat, niin sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa. 

Miten voit kirjoittaa tuotearvostelun?

Tuotearvostelun voi kirjoittaa milloin tahansa verkkokauppasivustolle kyseessä olevan tuotteen kohdalle. Tuotearvostelu kannattaa kuitenkin kirjoittaa vasta 2-3 viikon käyttökokemuksen jälkeen. Tällöin sinulla on aidosti jotakin sanottavaa tuotteesta.

Kirjoita arvostelu näin:

 1. Etsi Chillamo-verkkokaupasta ostamasi tuotteen sivu. Klikkaa kohtaa ”kirjoita arvostelu", joka löytyy tuotetekstien jälkeen.
 2. Kirjoita arvosteluun seuraavat tiedot:
  1. etunimi tai koko nimi ja sähköpostiosoite (huom! sähköposti ei näy muille tuotearvostelussa)
  2. tähtiluokitus 1-5
  3. otsikko
  4. mielipiteesi tuotteesta
  5. suositteletko tuotetta muille
  6. lisää halutessasi kuva, jossa käytät tuotetta
 3. Paina lopuksi lähetä-painiketta.

Kaikki tuotearvostelut tarkistetaan ennen julkaisemista. Emme julkaise sellaisia arvosteluja, joissa on käytetty epäasiallista kieltä ja jotka eivät keskity itse tuotteen arvosteluun. Jos olet tyytymätön esimerkiksi tilauksen toimitukseen, niin ota yhteyttä sähköpostitse asiakaspalveluun osoitteella asiakaspalvelu@chillamo.com. Kun olemme hyväksyneet ja julkaisseet tuotearvostelusi, olet mukana 100 € lahjakortin arvonnassa.

Millainen on hyvä tuotearvostelu?

Hyvä tuotearvostelu keskittyy itse tuotteen arvioimiseen, eikä epäolennaisiin asioihin. Se on mahdollisimman avoin ja rehellinen arvio tuotteesta. Hyvä tuotearvostelu vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • miksi ostit juuri kyseessä olevan tuotteen?
 • mikä tuotteessa oli hyvää/huonoa?
 • miten tuotetta voisi parantaa?
 • vastasiko tuote verkkokaupassa ollutta esittelyä?
 • millaista hyötyä tuotteen käyttämisestä on ollut sinulle?

Kuinka varmistamme, että tuotearvostelut ovat oikeita?

Chillamossa on mahdollista ostaa tuotteita verkkokauppasivuston (chillamo.com) kautta, sähköpostitse tai käymällä toimipisteessämme Peräseinäjoella. Kaikilla asiakkailla asiointitavasta riippumatta on mahdollisuus kirjoittaa arvostelu ostamastaan tuotteesta tai tuotteista milloin tahansa. Verkkokauppasivuston kautta ostoksensa tehneille asiakkaille lähtee automaattisesti tuotearvostelupyyntö 21 päivän kuluttua tilauksen lähettämisestä.

Verkkokaupan kautta tilanneiden asiakkaiden tuotearvosteluissa lukee ”vahvistettu ostaja”. Tätä merkintää ei kuitenkaan ole niiden asiakkaiden arvosteluissa, jotka ovat ostaneet tuotteita sähköpostitse tai suoraan toimipisteestä. Myös näiden asiakkaiden arvostelut ovat aitoja.

Kaikki hyväksytyt tuotearvostelut ovat nähtävillä verkkokaupan tuotesivuilla sekä osa arvosteluista on esillä myös kaupan etusivulla olevassa karusellissa sekä myös tällä sivulla. Klikkaamalla karusellissa olevan arvostelun otsikkoa/kuvaa, ohjautuu asiakkaan antamaan alkuperäiseen tuotearvosteluun.

 

Tervetuloa ostoksille Chillamoon! Osallistu lahjakortin arvontaan kirjoittamalla kattava tuotearvostelu. Samalla autat asiakkaitamme ja meitä Chillamossa. Lämmin kiitos sinulle ❤️