Chillamo-blogi

10 syytä, miksi SOVA Aero on paras purentakisko
Purentakisko on yleisimmin käytetty hoitomuoto hampaiden narskuttelussa eli bruksismissa. Markkinoilla on hyvin monenlaisia ja ikävä kyllä myös huonolaatuisia purentasuojia. Jos haluat saada rahoillesi vastinetta ja hankkia itsellesi parhaan purentakiskon, niin valintasi on SOVA Aero -purentakisko. Tämä blogiartikkeli kertoo sinulle 10 syytä, miksi kannattaa ostaa juuri SOVA Aero.
Sinivalolasien hyödyt
Sinivalolasien hyödyt ovat monipuoliset. Ne liittyvät muun muassa uneen ja silmien hyvinvointiin. Tässä blogikirjoituksessa esitellään 5 erinomaista syytä, miksi sinun kannattaa käyttää sinivalolaseja. Tiedät sinivalolasien tehon vain kokeilemalla!
Näillä univinkeillä kesäaikaan siirtyminen onnistuu parhaiten
Kesäaikaan siirtyminen merkitsee valostumista iltapainotteisesti. Tämä ei ole laisinkaan hyvä asia unen kannalta katsottuna. Todella moni kärsiikin keväällä ja kesällä uniongelmista. Kellojen siirtelystä johtuviin uniongelmiin auttavat pitkälti samat vinkit kuin uneen liittyviin haasteisiin yleensäkin.
14 syytä miksi kuorsaus ja uniapnea ovat haitallisia terveydellesi
Oletko tietoinen, että kuorsaus ja uniapnea ovat monin tavoin haitaksi terveydellesi. Hoitamaton uniapnea voi olla jopa hengenvaarallinen. Tämän blogiartikkelin luettuasi tiedät, millaisia haittavaikutuksia kuorsaukseen ja uniapneaan voi liittyä. Näin sinun on myös helpompi etsiä apua kuorsaukseen.
Kuorsauksen hoito kotikonstein: 14 tapaa lopettaa kuorsaus
Kuorsaus on terveyttäsi uhkaava vaiva. Sille kannattaa tehdä jotakin jo varhaisessa vaiheessa. Lievää kuorsausta voidaan useimmiten hoitaa kotikonstein. Tärkeintä kuorsauksen hoidossa on se, että valitset hoitokeinot kuorsauksen syyn perusteella. Tässä blogiartikkelissa esitellään 14 kuorsauksen hoidon kotikonstia, joista voit valita sinulle sopivat vaihtoehdot.
Pikaopas kuorsauksen hoitotuotteiden valintaan
Nykypäivänä kaupat ovat pullollaan mitä erilaisempia kuorsauksen hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Moni ihminen on pää pyörällään eri vaihtoehtojen edessä ja miettii, mikä tuote voisi tepsiä minulle. Tämä pikaopas auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet kuorsauksen lopettamiseksi tai hillitsemiseksi.
40 tapaa nukkua paremmin
Hyvä uni on terveyden ja hyvinvoinnin kulmakivi. Silti aivan liian moni kärsii univajeesta ja uniongelmista. Nukkuminen on kyky, jota voit kehittää läpi elämän. Tämä blogikirjoitus esittelee 40 erilaista tapaa nukkua paremmin. Jokainen meistä on yksilö ja siksi kunkin on löydettävä omat toimivat tavat hyviin yöuniin. Tutustu tähän kirjoitukseen ja valitse sinulle sopivat hyvän unen keinot ja ryhdy toteuttamaan niitä.
Miten sinivalolasit ja polarisoidut aurinkolasit eroavat toisistaan?
Sinivalolasit ovat hyvin uusi asia verrattuna aurinkolaseihin. Nämä kummatkin lasit näyttävät ulkoisesti samanlaisilta, mutta ne ovat muilta ominaisuuksiltaan erilaisia. Tämä blogiartikkeli kertoo sinulle tyypillisimmät erot sinistä valoa suodattavien ja polarisoitujen silmälasien välillä.
10 faktaa MBSR-ohjelmasta
MBSR-ohjelma (Mindfulness-Based Stress Reduction) on maailman tutkituin tietoiseen läsnäoloon perustuva menetelmä. Tämän blogiartikkelin luettuasi ymmärrät, mistä MBSR-ohjelmassa oikein on kyse.
Näin mindfulness voi auttaa sinua nukkumaan paremmin
Mindfulness-harjoitteiden säännöllinen tekeminen edistää unta monen eri tekijän kautta. Tämä blogiartikkeli kertoo sinulle tiivistetysti, miten mindfulness voi olla apuna unettomuuden ja muiden uniongelmien hoidossa ja siten parantaa elämänlaatuasi.
14.9. vietetään Chillamon syntymäpäivää
14.9.2021 vietetään Chillamon 1-vuotis synttäreitä alennusten merkeissä ⭐️ Tämä blogiartikkeli kertoo Chillamon kauppiaan Merin ajatuksia yksivuotisesta taipaleesta verkkokauppiaana.
10 syytä, miksi univaje on vakava terveysriski
Nukutko toistuvasti liian vähän? Tunnetko olosi jatkuvasti väsyneeksi? Jos vastasit KYLLÄ, et ole asian kanssa yksin! Univajeesta ja väsymyksestä on tullut maailmanlaajuisesti uusi normaali. Unenpuutteen seuraukset ovat todella järkyttävät. Lue tämä blogipostaus, niin tiedät 10 syytä, miksi univaje on niin vakava riski terveydellesi.
Näin valitset parhaat korvatulpat nukkumiseen
Melu häiritsee unta monin eri tavoin. Siksi melulta kannattaa suojautua nukkujan korvatulppien avulla. Nykypäivänä kaupat pursuavat mitä erilaisempia korvatulppia. Vaihtoehtojen paljouden edessä voi olla haastavaa löytää parhaimmat korvatulpat nukkumiseen. Tämä blogipostaus kertoo sinulle 6 asiaa, joita kannattaa miettiä ennen korvatulppien hankintaa.
Hampaiden narskuttelun oireet ja hoito
Hampaiden narskuttelun eli bruksismin oirekirjo on hyvin laaja. Se voi vakavimmillaan johtaa hengenvaaralliseen hammasytimen tulehdukseen. Moni narskuttelee yöllä ja ei ole edes tietoinen tästä terveyttä uhkaavasta vaivastaan. Onneksi bruksismia voi hoitaa monella eri tavalla. Tästä blogipostauksesta voit lukea 16 tapaa narskuttelun hoitoon. Valitse niistä omasi!
12 syytä, mistä hampaiden narskuttelu voi johtua
Hampaiden narskuttelu eli bruksismi on jatkuvasti yleistyvä vaiva. Siitä on haittaa narskuttelijan terveydelle ja se voi häiritä myös vuodekumppanin unta. Bruksismi on monitekijäinen ilmiö. Siihen liittyy useita fyysisiä ja psyykkisiä tekijöitä. Tästä blogiartikkelista selviää 12 tyypillisintä narskuttelun syytä. Kun tiedät narskuttelusi syyn, pystyt myös hoitamaan sitä paremmin.
20 tapaa nukkua paremmin helteellä
Kärsitkö hikisistä ja huonosti nukutuista öistä helteellä? Oletko aivan väsynyt? Et ole tämän ongelman kanssa todellakaan yksin! Onneksi on olemassa monia hyviä tapoja parantaa unta kuumina helleöinä. Lue blogipostauksemme ja ota käyttöön helleajan parhaat univinkit.
Painounimaski - miten se auttaa sinua nukkumaan paremmin?
Joko tiedät mikä on painounimaski ja mitä hyötyjä sen käyttämisestä on? Tämän blogiartikkelin luettuasi ymmärrät, miten monipuolinen ja tehokas hyvän unen väline painoilla varustettu unimaski on. Se ei pelkästään pimennä, vaan myös rauhoittaa ja rentouttaa ja on avuksi moneen vaivaan.
Meri Halmetojan tarina: näin minusta tuli hyvän unen lähettiläs
Joskus haastavat elämänkokemukset voivat johdattaa uusien ja mielenkiintoisten asioiden äärelle. Näin kävi Chillamon kauppiaalle Merille. Lue hänen tarinansa. Se voi auttaa sinua ymmärtämään, että nukkumisen taitoa on mahdollista kehittää läpi elämän olivatpa lähtökohdat millaiset tahansa.
Miksi korvatulppien kanssa nukkuminen on järkevää?
Elämme meluisassa maailmassa, joka ei nuku koskaan. Melulla on monia haittavaikutuksia uneesi, vaikka et sitä aina tiedostaisikaan. Korvatulpat ovat tehokas, helppokäyttöinen ja edullinen tapa parantaa sekä unen laatua että elämänlaatua. Tämän blogiartikkelin luettuasi ymmärrät äänien blokkaamisen tärkeyden nukkumisen aikana.
8 syytä miksi silkkiunimaski ja silkkityynyliina parantavat unta
Silkki on yksi ylellisimmistä luonnonmateriaaleista. Sillä on monia hyviä ominaisuuksia, jotka edesauttavat niin terveyttäsi kuin kauneuttasi. Tässä blogikirjoituksessa esittelen sinulle syitä, miksi silkkiunimaski ja silkkityynyliina ovat erinomaisia välineitä parempaan uneen. Niiden hankinta on pitkäaikainen sijoitus omaan hyvinvointiisi ❤️
Parhaat ohjeet unimaskin valintaan
Unimaski on yksi tehokkaimmista hyvän unen välineistä. Nykypäivänä markkinoilla on mitä erilaisimmilla ominaisuuksilla varustettuja unimaskeja. Siksi itselle sopivien silmälappujen valinta on haastavaa. Tämä blogikirjoitus auttaa sinua kiinnittämään huomiota olennaisimpiin asioihin. Tämän unimaskioppaan avulla löydät itsellesi parhaat silmälaput nukkumiseen ja nautit laadukkaista unista.