10 syytä, miksi SOVA Aero on paras purentakisko

10 syytä, miksi SOVA Aero on paras purentakisko

Mietitkö, mikä voisi olla avuksi hampaiden narskutteluun eli bruksismiin?

Olet juuri oikeassa paikassa, sillä tässä Chillamo-blogin artikkelissa kerron sinulle parhaasta purentakiskosta, jonka voit itsellesi ostaa. SOVA Aero -purentakiskossa on 10 ominaisuutta, jotka tekevät siitä täydellisen kiskon hampaiden narskuttelun hoitoon.

Jos et vielä tiedä, miten monenlaisia ja vakavia oireita narskuttelu voi aiheuttaa, niin lue blogikirjoitukseni "Hampaiden narskuttelun oireet ja hoito". Tärkeintä on, että ryhdyt tekemään jotakin tälle ikävälle vaivalle!

Nyt siis itse asiaan. Tässä syitä, miksi SOVA Aero on paras purentakisko.

1. Taustalla on pitkä kehitystyö

SOVA Aero -purentakisko on ruotsalaisen tohtorin Jan Akervallin sekä hänen tiiminsä kehittämä purentakisko. Se antaa tutkitusti tehokkaan suojan narskuttelua eli bruksismia vastaan. Sitä on myös miellyttävä käyttää monien eri ominaisuuksien, kuten ohuuden vuoksi.

SOVA Aero -purentakisko on saanut Dental Advisorin, maailman arvostetuimman hammashoitotuotteiden valmistajien palkinnon, kolmena vuonna peräkkäin Paras tuote -kategoriassa. Tämä on yksi osoitus siitä, että SOVA Aero on huippulaadukas purentakisko hampaiden narskutteluun.

SOVA-tuotteiden menestymisen taustalla on huippuosaajat. He kehittävät jatkuvasti uusia teknologioita, jotka suojaavat hampaita bruksismin tuhoilta yhä vain paremmin. Kun ostat SOVA-purentakiskon, saat rahoillesi taatusti vastinetta.

2. Diffusix-teknologia

SOVA Aero purentakiskossa on ainutlaatuinen Diffusix-teknologia. Tätä teknologiaa ei ole missään muissa hampaiden narskuttelu suojissa. Diffusix-teknologia:

  • hajauttaa hampaiden narskuttelusta ja yhteenpuremisesta aiheutuvan voiman ja siten säästää hampaita.
  • sen erityiset vaimennusvyöhykkeet antavat maksimaalisen suojan bruksismin terveyshaitoille
SOVA-purentakiskojen ominaisuudet.

 3. Superohut ja miellyttävä käyttää

Monien hampaiden narskuttelu suojien ongelmana on se, että ne ovat liian paksuja ja niiden käyttö tuntuu epämiellyttävältä erityisesti juuri nukkuessa. SOVA Aeron kohdalla tätä ongelmaa ei ole. Se on nimittäin Euroopan markkinoiden ohuin purentasuoja. Sen paksuus on vain 1,6 mm.

SOVA Aero -purentakiskon käyttömukavuutta lisää siinä oleva erityinen reiítys. Se helpottaa hengittämistä ja mahdollistaa myös puhumisen ja juomisen kiskon ollessa suussasi. Tästä tulossa lisää vielä myöhemmin.

 4. Kestää kovaakin kulutusta

SOVA Aeroa kestävämpää purentasuojaa tuskin löydät mistään. Se on ainoa purentakisko, joka on valmistettu biohajoavasta termoplastisesta polymeeristä eli kestomuovista. Se on jopa 8 kertaa kovempi ja 30-50 % vahvempi kuin EVA-muovilaadusta (etyyli-vinyyli-asetaatti) valmistetut purentasuojat. SOVA Aeron käyttöikä on pitkä, sillä sitä voi käyttää jopa 120 päivää eli neljän kuukauden ajan.

5. Turvallista käyttää

SOVA Aero on CE-sertifioitu purentakisko eli se täyttää EU-direktiivien ja asetusten vaatimukset. Kaikkia SOVA-purentakiskoja on turvallista käyttää, koska ne eivät sisällä terveydellesi haitallisia ainesosia, kuten BPA:ta (bisfenoli A:ta), lateksia (luonnonkumia), PVC:tä (polyvinyylikloridia) ja ftalaatteja (ftaalihapon estereitä, joita käytetään muovien pehmentämiseen).

SOVA Aero -purentakisko muotoilemattomana ja muotoiltuna.

 6. Edullinen hinta ja nopeasti käyttövalmis

Moni ihminen ajattelee, että laadukkaan purentakiskon narskuttelun hoitoon saa vain hammaslääkärin kautta. Tämä ei kuitenkaan ole totta! Michiganin yliopistossa tehty riippumaton tutkimus osoittaa, että SOVA Aero -purentakisko suojaa hampaita bruksismin haitoilta yhtä hyvin kuin hammasteknikon tekemä yksilöllinen purentasuoja.

SOVA Aero on moninkertaisesti edullisempi kuin mittatilauspurentakisko, jonka hinta koostuu hammaslääkärikäynneistä ja teknikon työstä. Jos joudut käymään hammaslääkärillä useita kertoja tai tarvitset erikoishammaslääkärin vastaanottokäyntiä, purentakiskon hankintahinta nousee yhä vain isommaksi.

Yksityishammaslääkärillä purentakisko maksaa useimmiten 500-700 €. SOVA Aero sen sijaan maksaa vain 42,95 € Chillamo-verkkokaupassamme. Sova Aeron etuna on myös se, että saat sen nopeasti ja kisko on käyttövalmis heti muotoilun jälkeen. Muotoilu kestää yleensä vain 2 minuuttia. Hammaslääkärin kautta ostettua purentakiskoa joudut odottamaan useita viikkoja, jopa yli kuukauden.

7. Ainutlaatuinen reiítys

SOVA Aero -purentakiskossa on reiítys, jota et näe muissa lämpömuotoiltavissa purentakiskoissa. Reiítyksellä on 3 erilaista tarkoitusta:

  • reiät varmistavat syljen pääsyn hampaisiin ja sieltä pois. Näin hampaiden reikiintymisen (karieksen) riski vähenee merkittävästi verrattuna hammassuojiin, jotka sulkevat hampaat sisäänsä.
  • reiät auttavat purentakiskon muotoilua. Reikien ansiosta voit imeä hammassuojaa sitä muotoillessa ja siten saada sen istumaan täydellisesti juuri sinulle.
  • reiät helpottavat hengittämistä ja mahdollistavat puhumisen ja juomisen kiskoa käytettäessä.

 8. Helppo ja nopea muotoilla

SOVA Aero -purentakisko on helppo ja nopea muotoilla juuri sinun suuhusi sopivaksi. Kiskon muotoilu kestää vain noin 2 minuuttia. Jos muotoilu ei onnistu heti ensimmäisellä kerralla, niin ei mitään hätää. SOVA Aeron voi muotoilla uudelleen jopa 20 kertaa kestävän materiaalinsa ansiosta.

SOVA Aero -purentakisko suussa.

 9. Kooltaan riittävän suuri

Hampaiden narskuttelu suojan tulee aina yltää poskihampaisiin asti. Muutoin se voi aiheuttaa vakavaa haittaa hampaillesi. SOVA Aeron kohdalla edellä mainittua huolta ei ole, sillä se on riittävän suuri suojaamaan myös takahampaat.

10. Voi käyttää sekä yöllä että päivällä

Hampaiden narskuttelua ja yhteenpuremista voi esiintyä sekä yöllä nukkuessa (Sleep pruxism) että päivällä hereillä ollessa (Awake pruxism). SOVA Aero on erittäin ohut purentakisko ja siksi sitä on mahdollista käyttää myös päivällä. SOVA Aero -kiskon ollessa suussa voit puhua normaalisti, kuten aiemmin on jo todettu.

 

Joko vakuutuit SOVA Aero -purentakiskon ominaisuuksista?

SOVA-tuoteperheeseen kuuluu myös muita purentasuojia, jotka on varustettu samoilla ominaisuuksilla kuin palkittu Aero-purentakisko.

Jos narskuttelusi on erityisen voimakasta, niin silloin suosittelemme SOVA Max -purentakiskoa. Tämän kiskon paksuus on 2,4 mm.

Myös lapset ja nuoret narskuttelevat. SOVA Junior -purentakisko auttaa vähentämään lapsesi narskuttelusta johtuvia ikäviä haittavaikutuksia.

Tervetuloa suomalaiseen hyvän unen verkkokauppa Chillamoon!

Liity myös uutiskirjeemme tilaajaksi! Näin saat paljon hyödyllistä tietoa tuotteistamme ja siitä, miten voit parantaa nukkumistasi.


Saatat pitää myös

Katso kaikki