Chillamo-blogi

Nenähengityksen hyödyt: 11 syytä hengittää nenän kautta
Nenän kautta hengittämisen merkitys terveydelle on todella suuri. Harva ihminen tietää sitä, että vääränlainen hengitys eli suuhengitys on monien sairauksien ja oireiden, kuten kuorsauksen, uniapnean, unettomuuden, erektiohäiriöiden, astman ja ADHD:n taustavaikuttaja. Tämän blogiartikkelin luettuasi ymmärrät, miksi sinun kannattaa pitää suu kiinni ja hengittää nenän kautta. Se on kenties tärkein terveysteko, jonka voit itsellesi tehdä!
10 syytä, miksi SOVA Aero on paras purentakisko
Purentakisko on yleisimmin käytetty hoitomuoto hampaiden narskuttelussa eli bruksismissa. Markkinoilla on hyvin monenlaisia ja ikävä kyllä myös huonolaatuisia purentasuojia. Jos haluat saada rahoillesi vastinetta ja hankkia itsellesi parhaan purentakiskon, niin valintasi on SOVA Aero -purentakisko. Tämä blogiartikkeli kertoo sinulle 10 syytä, miksi kannattaa ostaa juuri SOVA Aero.
Hampaiden narskuttelun oireet ja hoito
Hampaiden narskuttelun eli bruksismin oirekirjo on hyvin laaja. Se voi vakavimmillaan johtaa hengenvaaralliseen hammasytimen tulehdukseen. Moni narskuttelee yöllä ja ei ole edes tietoinen tästä terveyttä uhkaavasta vaivastaan. Onneksi bruksismia voi hoitaa monella eri tavalla. Tästä blogipostauksesta voit lukea 16 tapaa narskuttelun hoitoon. Valitse niistä omasi!
12 syytä, mistä hampaiden narskuttelu voi johtua
Hampaiden narskuttelu eli bruksismi on jatkuvasti yleistyvä vaiva. Siitä on haittaa narskuttelijan terveydelle ja se voi häiritä myös vuodekumppanin unta. Bruksismi on monitekijäinen ilmiö. Siihen liittyy useita fyysisiä ja psyykkisiä tekijöitä. Tästä blogiartikkelista selviää 12 tyypillisintä narskuttelun syytä. Kun tiedät narskuttelusi syyn, pystyt myös hoitamaan sitä paremmin.