Chillamo-blogi

Miten lopettaa suu auki nukkuminen?
Suu auki nukkuminen ja suun kautta hengittäminen ovat hyvin haitallisia kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Siksi tästä tavasta kannattaa päästä eroon mahdollisimman nopeasti. Tämä blogiartikkeli kertoo viisi erilaista tapaa, kuinka voit lopettaa suu auki nukkumisen.
Kokemuksia sierainten laajentajan käyttämisestä
Tässä blogiartikkelissa pääset tutustumaan Chillamo-verkkokaupan asiakkaiden kokemuksiin sierainten laajentajan käyttämisestä. Artikkelissa on aitoja arvosteluja aidoilta asiakkailta. Nämä asiakaskokemukset voivat auttaa sinua sopivan sieraintenlaajentajan löytämisessä.
Mikä on sierainten laajentaja ja kenelle se sopii?
Sierainten laajentaja on kooltaan pieni, mutta teholtaan hämmästyttävän suuri nenähengitystä edistävä väline. Silti sieraimia laajentavat tuotteet ovat vain harvojen ihmisten tiedossa ja käytössä. Tämä blogiartikkeli kertoo sinulle, mikä on sierainten laajentaja, miksi sitä kannattaa käyttää ja kenelle se sopii.
Nenähengityksen hyödyt: 11 syytä hengittää nenän kautta
Nenän kautta hengittämisen merkitys terveydelle on todella suuri. Harva ihminen tietää sitä, että vääränlainen hengitys eli suuhengitys on monien sairauksien ja oireiden, kuten kuorsauksen, uniapnean, unettomuuden, erektiohäiriöiden, astman ja ADHD:n taustavaikuttaja. Tämän blogiartikkelin luettuasi ymmärrät, miksi sinun kannattaa pitää suu kiinni ja hengittää nenän kautta. Se on kenties tärkein terveysteko, jonka voit itsellesi tehdä!