Chillamo-blogi

Nenähengityksen hyödyt: 11 syytä hengittää nenän kautta
Nenän kautta hengittämisen merkitys terveydelle on todella suuri. Harva ihminen tietää sitä, että vääränlainen hengitys eli suuhengitys on monien sairauksien ja oireiden, kuten kuorsauksen, uniapnean, unettomuuden, erektiohäiriöiden, astman ja ADHD:n taustavaikuttaja. Tämän blogiartikkelin luettuasi ymmärrät, miksi sinun kannattaa pitää suu kiinni ja hengittää nenän kautta. Se on kenties tärkein terveysteko, jonka voit itsellesi tehdä!
14 syytä, miksi kuorsaus ja uniapnea ovat haitallisia terveydellesi
Oletko tietoinen, että kuorsaus ja uniapnea ovat monin tavoin haitaksi terveydellesi. Hoitamaton uniapnea voi olla jopa hengenvaarallinen. Tämän blogiartikkelin luettuasi tiedät, millaisia haittavaikutuksia kuorsaukseen ja uniapneaan voi liittyä. Näin sinun on myös helpompi etsiä apua kuorsaukseen.
Kuorsauksen hoito kotikonstein: 14 tapaa lopettaa kuorsaus
Kuorsaus on terveyttäsi uhkaava vaiva. Sille kannattaa tehdä jotakin jo varhaisessa vaiheessa. Lievää kuorsausta voidaan useimmiten hoitaa kotikonstein. Tärkeintä kuorsauksen hoidossa on se, että valitset hoitokeinot kuorsauksen syyn perusteella. Tässä blogiartikkelissa esitellään 14 kuorsauksen hoidon kotikonstia, joista voit valita sinulle sopivat vaihtoehdot.
Pikaopas kuorsauksen hoitotuotteiden valintaan
Nykypäivänä kaupat ovat pullollaan mitä erilaisempia kuorsauksen hoitoon tarkoitettuja tuotteita. Moni ihminen on pää pyörällään eri vaihtoehtojen edessä ja miettii, mikä tuote voisi toimia minulla. Tämä pikaopas auttaa sinua tunnistamaan "kuorsaustyyppisi" ja löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat apuvälineet kuorsauksen lopettamiseksi tai hillitsemiseksi.
Mistä kuorsaus johtuu ja miten siitä pääsee eroon?
Yhä useampi ihminen kuorsaa. Kuorsauksen taustalla on monia erilaisia syitä. Kuorsauksen lopettamiseen ja hillitsemiseen ei ole olemassa yhtä ainoaa keinoa. Nämä keinot on valittava kuorsauksen syyn perusteella. On tosiasia, että kuorsauksesta on haittaa niin vuodekumppanille kuin kuorsaajalle itselleen. Asialle siis kannattaa tehdä jotakin!